169
Υλικά
- ρύζι 1.5 φλ
- κολοκυθοανθοί 10 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- δυόσμος 6 φύλλα
- παρμεζάνα 80 γρ
- βούτυρο 1 κγ
- λάδι 1 φλιτζανάκι
Ριζότο για σήμερα. Οι κολοκυθοανθοί είναι τις εποχής. Εάν όμως θέλετε μια ευκολότερη λύση για να μην παιδεύεστε με το γέμισμα γατί εδώ που τα λέμε είναι και λίγο μπελαλίδικοι και για να μην σας ανοίξουν κατά το βράσιμο η καλύτερη λύση είναι το ριζότο. Χρησιμοποιούμε τα ίδια υλικά όπως και για το γέμισμα και έτσι δεν χάνουμε τη γεύση. Το μόνο μυστικό για ένα τέλειο ριζότο είναι το βούτυρο και η παρμεζάνα.
Διάβασε τη συνταγή στο zaaxarikaialati.blogspot.com