102
Υπέροχα χυλωμένο ριζότο με ιδιαίτερη γεύση, μια (ελαφρώς πειραγμένη) συνταγή του Ακη που με ενθουσίασε! Υλικά: 3-4 κεφάλια παντζάρια 500 γρ ρύζι για ριζότο 1500 γρ. ζωμός λαχανικών ή κότας 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 1 κούπα λευκό κρασί Αλάτι και πιπέρι Πιπέρι καγιέν (προαιρετικά) 2 κ.σ. βούτυρο 3-4 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη Πλένουμε καλά τα παντζάρια. Σε ένα ταψάκι στρώνουμε αλουμινόχαρτο, τοποθετούμε τα παντζάρια (αν είναι πολύ μεγάλα τα κόβουμε στα 2), αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com