by admin

Ριζότο με παντζάρια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υπέροχα χυλωμένο ριζότο με ιδιαίτερη γεύση, μια (ελαφρώς πειραγμένη) συνταγή του Ακη που με ενθουσίασε! Υλικά: 3-4 κεφάλια παντζάρια 500 γρ ρύζι για ριζότο 1500 γρ. ζωμός λαχανικών ή κότας 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 1 κούπα λευκό κρασί Αλάτι και πιπέρι Πιπέρι καγιέν (προαιρετικά) 2 κ.σ. βούτυρο 3-4 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη   Πλένουμε καλά τα παντζάρια.  Σε ένα ταψάκι στρώνουμε αλουμινόχαρτο, τοποθετούμε τα παντζάρια (αν είναι πολύ μεγάλα τα κόβουμε στα 2), αλατοπιπερώνουμε και ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το bettyscuisine.blogspot.com