111
Υλικά
- ρύζι αρμπόριο 200 γρ
- portobello 300 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 1 λτ
- βούτυρο 30 γρ
- παρμεζάνα 1 φλ
- λευκό κρασί 100 ml
- σαφράν 3 κλων
- κρεμμύδια 1 τμχ
Υλικά συνταγής
200γρ. ρύζι αρμπόριο
300γρ. μανιτάρια πόρτο μπέλο σε φετούλες
1 λίτρο ζωμός κότας
30γρ. βούτυρο
1 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη
100ml λευκό κρασί
2-3 κλωναράκια σαφράν
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr