100
Υλικά
- ρύζι αρμπόριο 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- σάλτσα ντομάτας 200 γρ
- λευκό κρασί 200 ml
- ζωμός κοτόπουλο 1200 ml
- κεφαλοτύρι 1 φλ
- σχοινόπρασο 2 κσ
300 ΓΡ. ΡΥΖΙ ΑΡΜΠΟΡΙΟ 1 ΜΙΚΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 2 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 200 ΓΡ. ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 200 ML ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ 1200 ML ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 1 ΦΛ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ 2 Κ.Σ. ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr