55
Υλικά
- σπαράγγια 500 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 600 ml
- βούτυρο 125 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ρύζι αρμπόριο 150 γρ
- κρασί 80 ml
- κρέμα γάλακτος 40 ml
- παρμεζάνα 80 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 500 γρ. φρέσκα σπαράγγια 600 ml. ζεστό ζωμό κότας 125 γρ. βούτυρο 1 μικρό κρεμμύδι σε φέτες 150 γρ. ρύζι Αρμπόριο 80 ml. άσπρο ξηρό κρασί 40 ml. κρέμα γάλακτος 80 γρ. φλιτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα αλάτι και πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr