by admin

Ριζότο με θαλασσινά (ή γαρίδες)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης για μοναδικό άρωμα και κουρκουμά για να αποκτήσει το ριζότο χρώμα κι ελαφρά πικάντικη γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: ριζότο με γαρίδες, ριζότο με θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.dailycious.gr