520
Υλικά
- ρεβίθια 400 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- φαρίνα 100 γρ
- ντομάτα 2 τμχ
- κρεμμύδια 3 τμχ
Επειδή έχουμε και ρίζες από τη Ρόδο, φτιάξαμε μια τέλεια συνταγή για παραδοσιακά πιταρούδια ή αλλιώς ρεβυθοκεφτέδες. Είναι νηστίσιμοι αλλά μπορείτε να κάνετε διάφορους πειραματισμούς προκειμένου να βάλετε μέσα την ''αμαρτία'' που λέγεται τυρί και γιαούρτι (δείτε στα tips). Φτιάξτε τους ένα μισάωρο πριν σερβίρετε το κυρίως πιάτο και φάτε τους ζεστούς!
Διάβασε τη συνταγή στο bakemesoftly.blogspot.com