110
Υλικά
- φιλέτο γλώσσας 8 τμχ
- χυμός λεμονιού 0.33 κούπα/ες
- άσπρο πιπέρι -
- αλάτι -
- λάδι 0.33 κούπα/ες
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- σπαράγγια 250 γρ
- άνηθος 0.33 κούπα/ες
- μαϊντανός 0.33 κούπα/ες
- ζωμός ψαριού 0.5 κούπα/ες
- λευκό κρασί 0.25 κούπα/ες
- πιπέρι 10 κόκκοι
Μερίδες 6 Χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα Χρόνος μαγειρέματος 20' Υλικά: 8 φιλέτα γλώσσας, κατεψυγμένα 1/3 κούπας χυμό λεμονιού αλάτι κι άσπρο πιπέρι 1/3 κούπας λάδι 1 πράσινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 250 γρ. πράσινα σπαράγγια κονσέρβας σε κομμάτια 3 εκ.1/3 κούπας άνηθο 1/3 κούπας μαϊντανό 1/2 κούπας ζωμό ψαριού ή νερό 1/4 κούπας λευκό ξηρό κρασί 10 κόκκους πέπερι
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesmeepityxia.blogspot.com