98
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 2 τμχ
- ελαιόλαδο 50 γρ
- κρασί 100 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 200 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- τζίντζερ 1 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- τυρί φέτα 70 γρ
- ανθότυρο 70 γρ
- ντομάτα 2 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ρίγανη -
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
Είναι υγιεινό, είναι ελαφρύ, είναι τρυφερό, είναι εύγευστο και φυσικά είναι ένα πιάτο…Low Carb/ Χαμηλών Υδατανθράκων.Μεσογειακά αρώματα αγαπημένα με φέτα, ελαιόλαδο, ντομάτα, πιπεριά και ρίγανη. Αν επιθυμήσατε γεύσεις ελαφρές, γεύσεις καλοκαιρινές αυτή η πρόταση τις εμπεριέχει.Συνοδεύεται με ένα φίνο, φρουτώδες, δροσιστικό Σαββατιανό και με μια πράσινη σαλάτα με λίγα φύλλα γαλλικού μαρουλιού, ρόκας, πολύχρωμες ντομάτες, μαύρες, κόκκινες, κίτρινες και όλα λουσμένα με απαλή sauce vinaigrette.Δικό σας!εργασία: 45′χρόνος: 1h:30′μεσαίο...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es