56
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- ψωμί 2 φλ
- αυγά 2 τμχ
- λάδι 1 φλιτζανάκι
- ξύδι 2 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- ρίγανη 1 κσ
- ζαμπόν 4 φέτ
- μπέϊκον 3 φέτ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- γραβιέρα 0.25 κιλ
Υλικά για το ζύμωμα του κιμά: 1 κιλό κιμά (μοσχαρίσιο) 2 κρεμμύδια τριμμένα 2 φλιτζάνια ψίχα ψωμιού 2 αυγά 1 φλιτζάνι του καφέ λάδι 2 κουταλιές της σούπας ξύδι 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα 1 κουταλιά της σούπας ρίγανη (ξερή)Για την γέμιση: 4 φέτες ζαμπόν 3 φέτες μπέικον 1 πιπεριά φλωρίνης 1 πιπεριά πράσινη ¼ τυρί γραβιέρα (κομμάτια)
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com