293
Υλικά
- ψωμί 1 τμχ
- φρυγανιά 0.5 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- κιμάς χοιρινός 250 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ασπράδι 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- μαϊντανός 3 κσ
- παρμεζάνα 60 γρ
- πάπρικα 1 κγ
- θυμάρι 1 κγ
- garam masala 1 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- πιπεριές Φλωρίνης 6 τμχ
- γκούντα 9 φέτ
- μπέϊκον 12 φέτ
Το ρολό κιμά είναι η εύκολη και γευστική λύση για ένα τραπέζι, για τον μπουφέ ή γιά το κυριακάτικο γεύμα.Ακόμη ένα ρολό κιμά λοιπόν, ψημένο στον φούρνο. Η ιδιαιτερότητα του είναι στο στήσιμο του, αφού το μίγμα του κιμά απλώνεται επάνω στις φέτες του μπέϊκον και τυλίγεται σαν ρολό. Οι φέτες του μπέϊκον αγκαλιάζουν το ρολό και εξωτερικά και δεν το αφήνουν να στεγνώσει, ενώ του δίνουν και πολύ ωραία γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com