by admin

Ρολό κοτόπουλο στη γάστρα με σάλτσα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Λίγα μυστικά ακόμα Το ρολό που παίρνω έχει πάπρικα απο πάνω, αν το δικό σας δεν έχει προσθέστε την εσείς.Αν το ζουμί έχει πολλά λάδια αραιώστε το με νερό γιατί αλλιώς όσο κρυώνει θα πήζει και θα γίνει βούτυρο, γι'αυτό το λόγο άλλωστε δεν προσθέτω και καθόλου λάδι επιπλέον στο φαί. Αν ελέγξετε το ρολό κατά τη διάρκεια του ψησίματος και έχει λίγο νερό προσθέστε κι άλλο γιατί δε θα μείνει για να φτιάξετε τη σάλτσα.Οταν το ξεσκεπάσετε το ρολό αναποδογυρίστε το για λίγο να ξεροψηθεί και απο κάτω και μετά γυρίστε το πάλι απο την κανονική πλευρά....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Πουλερικά
Περισσότερες συνταγές: ρολό κοτόπουλο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com