87
Υλικά
- ψωμί 4 φέτ
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- αυγά βραστά 5 τμχ
- ντομάτα 1 τμχ
- μπέϊκον 5 φέτ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι 3 κγ
- σκόρδο 3 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 0.5 κγ
- καρότο 1 τμχ
- μαϊντανός 7 κλων
- ελαιόλαδο 5 κσ
Υλικά
4 φέτες χοντρές ψωμί βρεγμένο στυμμένο καλά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
5 αυγά βρασμένα
1 ντομάτα ώριμη τριμμένη
5 φέτες μπέικον
1 αυγό ωμό
3 κ.γ. αλάτι
3 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
πιπέρι-αλάτι
1/2 κουταλάκι γλυκού γλυκιά πάπρικα
1 καρότο τριμμένο
7 κλωνιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας νερό
4 φέτες χοντρές ψωμί βρεγμένο στυμμένο καλά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
5 αυγά βρασμένα
1 ντομάτα ώριμη τριμμένη
5 φέτες μπέικον
1 αυγό ωμό
3 κ.γ. αλάτι
3 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο
πιπέρι-αλάτι
1/2 κουταλάκι γλυκού γλυκιά πάπρικα
1 καρότο τριμμένο
7 κλωνιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας νερό
Τι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com