56
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- φρυγανιά 0.25 φλ
- πιπέρι -
- ρίγανη -
- αλάτι -
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- πιπεριές πορτοκαλί 1 τμχ
- πουρές 1 φακ
- γάλα 3 φλ
- βούτυρο 1 κσ
Με εντυπωσιακή εμφάνιση σαν ροδοψημένο καρβελάκι, ξαφνιάζει ευχάριστα όποιον δεν το έχει ξαναδεί, από την στιγμή που κόβεται και εμφανίζεται το εσωτερικό του. Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από πιπεριές όλων των χρωμάτων, δίνει μια άλλη οπτική στο συνηθισμένο ρολό.... Οι πιπεριές με τα ζουμάκια τους δίνουν μια υπέροχη υφή στον κιμά, καθώς δεν τον αφήνουν να στεγνώσει και τον διατηρούν απίστευτα αφράτο. ..
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com