290
Υλικά
- αλεύρι 2 ποτ
- μαγειρική σόδα 0.25 κγ
- αυγά 2 τμχ
- αλάτι -
- ξύσμα πορτοκαλιού -
- ξύσμα λεμονιού -
- κανέλα -
- βανίλια -
- αραβοσιτέλαιο -
- καρύδια -
- ξηροί καρποί -
- ζάχαρη άχνη -
- μαρμελάδα -
- μέλι -
Βάφλες; Δίπλες; Cookies; Ίσως κι όλα μαζί. Αφού η τεχνική - χυλός, εργαλείο - θυμίζει βάφλες, η γεύση, αν τα μελώσουμε, θυμίζει δίπλες και οι Σκανδιναβοί τα θεωρούν cookies. Όταν με κέρασαν και τα δοκίμασα για πρώτη φορά, τα ονόμασαν "δίπλες". Εντυπωσιάστηκα από την όψη και την γεύση!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr