by admin

ΡΥΖΙ ΑΛ ΤΕΛΕΦΟΝΟ // RISO AL TELEFONO

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ενα χυλωμένο ρυζάκι, που όταν βουτήξεις μέσα το πηρούνι σου και πάς να το σηκώσεις, σχηματίζονται λεπτές κλωστές από το λιωμένο τυρί...(γιά την ιστορία, υπάρχει και άλλη συνταγή στην ιταλική κουζίνα με τον χαρακτηρισμό "αλ τελέφονο", αυτήν τη φορά με κορκέτες ρυζιού γεμιστές με τυρί που λιώνει) Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές στο ρίζο ή ριζότο αλ τελέφονο, άλλοι το φτιάχνουν κοκκινιστό, δηλαδή με ντομάτα, άλλοι βάζουν γάλα, άλλοι όχι...Γιά το δικό μου ριζότο αλ τελέφονο, χρησιμοποίησα ρύζι Αρμπόριο, σπιτική παντσέτα και από τυριά βουβαλίσια μοτσαρέλα και λίγο parmigiano reggiano γιά την νοστιμιά...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com