62
Υλικά
- φιλέ αμυγδάλου 0.33 φλ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ρύζι για πιλάφι 1.5 φλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- ασπρομανίταρα 250 γρ
- πιπεριές πορτοκαλί 1 τμχ
- αρακάς 0.5 φλ
- ξερά βερίκοκα 10 τμχ
- θυμάρι 1 κγ
- ρίγανη 0.5 κγ
- βασιλικός 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ένα πολύ νόστιμο ρύζι για όσους νηστεύουν αλλά και πολύ νόστιμο συνοδευτικό για όλες τις ώρες. Όσοι δε νηστεύουν μπορούν αλλάξουν το λάδι με βούτυρο και το νερό με ζωμό, είναι πραγματικά νοστιμότατο.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com