76
Υλικά
- ρύζι γλασέ 150 γρ
- κάρδαμο 10 σπόροι/ος
- κακουλέ 10 σπόροι/ος
- ζάχαρη 80 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- γάλα φρέσκο 1.5 λτ
- βούτυρο 20 γρ
- μαρμελάδα -
Σήμερα προτείνουμε μία συνταγή με άρωμα ανατολίτικο! Ενα ιδιαίτερο ρυζόγαλο αρωματισμένο με σποράκια κάρδαμου και φτιαγμένο στο φούρνο! Το μυστικό του είναι να το καταναλώσουμε τη στιγμή που θα βγει, αν μείνει και κρυώσει δεν σε τρελαίνει ιδιαίτερα......χααχαχαχαχ!!! Μεταξύ μας δεν είναι από αυτά που μένουν....Υλικά150 γρ. ρύζι γλασέ10 σποράκια κάρδαμο ή κακουλέ
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com