259
Υλικά
- τόνος 2 κονσέρβα
- καλαμπόκι 2 φλ
- άγριο ρύζι 1 πκτ
- ραπανάκια 5 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- άνηθος 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
Αυτή εδώ είναι μία φανταστική, δροσερή και πεντανόσιμη ρυζοσαλάτα της Μυρσίνης Λαμπράκη που την είχα δει σε παλιό, παλιό τεύχος του αγαπημένου μου Γαστρονόμου και έκτοτε υιοθετήθηκε και γίνεται σε διάφορες παραλλαγές.
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com