54
Υλικά
- ρύζι carnaroli 180 γρ
- καστανό ρύζι 120 γρ
- κατσικίσιο τυρί 70 γρ
- κολοκύθια 2 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- κουκουνάρι 30 γρ
Η ονομασία night & day προέρχεται βέβαια από το γεγονός ότι ο Montersino στην ρυζοσαλάτα του παντρεύει το λευκό με το μαύρο ρύζι. Το βασικό υλικό, δηλαδή το ρύζι, συνδυάζεται με φρέσκα, σωταρισμένα λαχανικά, κουκουνάρι, σπεκ και αρωματικά, και δίνει ένα πιάτο με υπέροχα ραφινάτο συνδυασμό γεύσεων αλλά και ιδιαίτερα εντυπωσιακή ... σκηνική παρουσία!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com