156
Υλικά
- σαφρίδια 6 τμχ
- ψάρια 6 τμχ
- αλάτι -
- αλεύρι -
- λάδι -
- χυμός λεμονιού -
- μουστάρδα 1 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- σέλινο -
- δεντρολίβανο 1 κγ
- δαφνόφυλλα 1 τμχ
- άνηθος 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μπορεί να τα θεωρούμε γ'κατηγορίας αλλά είναι πολύ νόστιμα, υγιεινά όπως κάθε ψάρι φυσικά!Για τα ψάρια: 6-8 σαφρίδια ή όποιο άλλο ψάρι θέλετε, αλάτι, αλεύρι, λάδι για το τηγάνι. Για την πικάντικη σάλτσα: χυμό 2 λεμονιών, 1 κ.σ. μουστάρδα, 1/2 φλ. λάδι, 1-2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο, λίγο σέλινο ψιλοκομμένο, 1 κ.γλ.δενδρολίβανο, 1 δαφνόφυλλο σε μικρά κομμάτια, 2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο, αλατοπίπερο....
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr