171
Υλικά
- κινόα 1 φλ
- νερό 2 φλ
- άισμπεργκ 0.5 τμχ
- καρότο 1 φλ
- ξηροί καρποί 0.5 φλ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- ρεβίθια 1 φλ
- ρόδι 2 κσ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- μηλόξιδο 0.25 φλ
- μουστάρδα Dijon 1 κγ
- μέλι 0.5 κγ
- σιρόπι σφένδαμου 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- μαύρο πιπέρι 0.25 κγ
- χυμός λεμονιού 1 τμχ
Πρωτότυπη σαλάτα άισμπεργκ με κινόα και ρεβίθια, αλλά και μαρούλι και καρότα. Το καλύτερο όμως σε αυτή τη συνταγή είναι το ντρέσινγκ.
Διάβασε τη συνταγή στο icooktoheal.com