59
Υλικά
- πιπεριές 4 τμχ
- μελιτζάνες 2 τμχ
- ντοματίνια σαντορίνης 3 τμχ
- ελαιόλαδο 60 ml
- ντομάτα 400 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
Το ψήσιμο των λαχανικών πριν τα χρησιμοποιήσουμε στη σάλτσα, τους δίνει μια έξτρα νοστιμιά που πραγματικά κάνει αυτή τη σαλάτα εξαιρετική. Σερβιρισμένα σκέτα ή με κάποιο μαλακό τυρί ή γιαούρτι, θα ικανοποιήσουν και τους νηστεύοντες και τους μη νηστεύοντες.
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της σαλάτας μου σε σχέση με τις ωμές είναι ότι διατηρείται 2-3 μέρες στο ψυγείο, και μάλιστα μπορώ να πω πως γίνεται πιο νόστιμη όσο μένει! Δηλαδή είναι από τις περιπτώσεις που ανοίγεις το ψυγείο και –αν είσαι της αλμυρής λιχουδιάς- ξετσιμπάς μπουκίτσες σκέτες ή με φρέσκο ψωμάκι!
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της σαλάτας μου σε σχέση με τις ωμές είναι ότι διατηρείται 2-3 μέρες στο ψυγείο, και μάλιστα μπορώ να πω πως γίνεται πιο νόστιμη όσο μένει! Δηλαδή είναι από τις περιπτώσεις που ανοίγεις το ψυγείο και –αν είσαι της αλμυρής λιχουδιάς- ξετσιμπάς μπουκίτσες σκέτες ή με φρέσκο ψωμάκι!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr