146
Υλικά
- λάχανο 0.5 τμχ
- κόκκινο λάχανο 0.5 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σπανάκι 100 γρ
- σουσάμι 2 κσ
- μαύρο σουσάμι 1 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ελαιόλαδο 100 ml
- σησαμέλαιο 1 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
½ λάχανο πράσινο ½ λάχανο κόκκινο 2 καρότα 2 μεσαία κρεμμύδια 100 γρ. σπανάκι baby 2 κ.σ. σουσάμι λευκό (καβουρδισμένο) 1 κ.σ. σουσάμι μαύρο 2 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι 100 ml ελαιόλαδο 1 κ.σ. σησαμέλαιο 2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι – λεμόνι Kalamata Papadimitriou
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr