111
Υλικά
- σικορέ 3 τμχ
- ρόκα 200 γρ
- φιρίκια 4 τμχ
- μπέϊκον 6 φέτ
- προσούτο 6 φέτ
- γκοργκοντζόλα 120 γρ
- σουσάμι 3 κσ
- ξύδι 90 γρ
- σησαμέλαιο 150 γρ
- ελαιόλαδο 150 γρ
- μουστάρδα 1 κσ
- μέλι 0.5 κσ
- μαύρη ζάχαρη 0.5 κσ
- θυμάρι 0.5 κσ
Υλικά για 2-4 άτομα:
3 σικορέ κομμένα σε φέτες
200 γρ. baby ρόκα
4 φιρίκια ή 2 μήλα κομμένα σε φέτες
6 φέτες μπέικον ή προσούτο
120 γρ. γκοργκοντζόλα
3 κ.σ. σουσάμι
αλάτι
Για τη βινεγκρέτ
3 σικορέ κομμένα σε φέτες
200 γρ. baby ρόκα
4 φιρίκια ή 2 μήλα κομμένα σε φέτες
6 φέτες μπέικον ή προσούτο
120 γρ. γκοργκοντζόλα
3 κ.σ. σουσάμι
αλάτι
Για τη βινεγκρέτ
90 γρ. ξίδι
150 γρ. ελαιόλαδο ή σουσαμέλαιο
1 κ.σ. μουστάρδα
1/2 κ.σ. μέλι ή μαύρη ζάχαρη
1/2 κ.σ. θυμάρι
αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr