83
Υλικά
- κινόα 1 φλ
- φακές 1 φλ
- κουνουπίδι 0.5 τμχ
- κάρυ 1 κσ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- χυμός λεμονιού 1 τμχ
Βάζω 2 φλ. νερό σε κατσαρολάκι και μόλις πάρει βράση προσθέτω το κινόα, αλατίζω και χαμηλώνω τη φωτιά στο ελάχιστο. Βράζω με κλειστό το καπάκι μέχρι το κινόα να απορροφήσει όλο το νερό και να γίνει.Αλατοπιπερώνω το κουνουπίδι, προσθέτω το κάρι και λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύω καλά. Τοποθετώ σε λαμαρίνα και ψήνω στο φούρνο στους 200˚C για 25' περίπου.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com