313
Υλικά
- κινόα 0.75 φλ
- πλιγούρι 0.5 φλ
- πιπεριές Φλωρίνης 4 τμχ
- ελιές 100 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- κόκκινα φασόλια 1 κονσέρβα
- καλαμπόκι 0.5 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- μάραθος 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- μέλι 1 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- μουστάρδα σε σκόνη 0.25 κγ
- καπνιστή πάπρικα 0.25 κγ
Αυτή η σαλάτα παλιά ήταν μακαρονοσαλάτα. Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ κινόα βρήκα ότι μου άρεσε πολύ. Σε μια κουβέντα με τη Χαρά, μου είπε για μια σαλάτα που τρώει με κινόα ΚΑΙ πλιγούρι και αποφάσισα να τη δοκιμάσω. Έγινε μια πεντανόστιμη σαλάτα που μπορούμε να τη φάμε για συνοδευτικό ή σαν ένα ωραιότατο γεύμα.
Μια νόστιμη σαλάτα για να συνοδεύσουμε το φαγητό μας αλλά και ένα ελαφρύ και νόστιμο γεύμα.
Μια νόστιμη σαλάτα για να συνοδεύσουμε το φαγητό μας αλλά και ένα ελαφρύ και νόστιμο γεύμα.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com