50
Υλικά
- κινόα 300 γρ
- σέλερι 2 κλων
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- πιπεριές 1 τμχ
- σταφύλια 100 γρ
- σταφύλια 100 γρ
- δυόσμος 1 κσ
- μαϊντανός 1 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- σουσάμι 50 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 50 γρ
- ηλιόσπορος 50 γρ
- χυμός λεμονιού 40 γρ
- ελαιόλαδο 80 γρ
- μέλι 1 κσ
- κοπανάκια 12 τμχ
- σάλτσα σόγιας 150 γρ
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- κόλιανδρο 0.5 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
300 γρ. κινόα βρασμένη και κρύα (βράζω μέχρι να μαλακώσει η κινόα όσο μας αρέσει) 2 κλωνάρια σέλερυ ψιλοκομμένο 2 κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 100 γρ. σταφύλι λευκό κομμένες οι ρόγες στη μέση 100 γρ. σταφύλι κόκκινο χωρίς κουκούτσια κομμένες οι ρόγες στη μέση 1 κ.σ. δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr