40
Υλικά
- ελαιόλαδο 3 κσ
- σιρόπι 3 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κγ
- σουμάκ 0.5 κγ
- ντομάτα 600 γρ
- νεκταρίνια 2 τμχ
- τυρί φέτα 250 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- μαϊντανός 20 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 40 γρ
- δυόσμος 1011 φύλλα
- σουμάκ 0.5 κγ
Τελευταία δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω ντομάτες. Η λαιμαργία μου γι’ αυτές είναι ανεπανάληπτη. Όχι αναίτια βέβαια, διότι είναι η εποχή τους!Με τρελαίνει η γλυκιά τους μυρωδιά όταν τις κόβω, ενώ τα κατακόκκινα ζουμιά που χρωματίζουν οτιδήποτε έρθει σ’ επαφή με αυτά, είναι τόσο δελεαστικά...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com