182
Υλικά
- παντζάρια 3 τμχ
- φασολάκια μαυρομάτικα 0.5 φλ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
Όταν σας περισσεύουν βρασμένα παντζάρια από το μεσημεριανό φαγητό κρατήστε τα στο ψυγείο και την επόμενη μέρα φτιάξτε μία σαλάτα για να τα αξιοποιήσετε.Υλικά: 3 παντζάρια μετρίου μεγέθους βρασμένα 1/2 φλ. μαυρομάτικα φασόλια 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό 1 φρέσκο κρεμμυδάκι λάδι αλάτι ξύδι βαλσαμικό
Διάβασε τη συνταγή στο thisauroikouzinas-syntages.blogspot.com