173
Υλικά
- κόκκινο κρασί 400 ml
- ζωμός κοτόπουλο 400 ml
- σταφίδες μαύρες 60 γρ
- βούτυρο 50 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ζάχαρη 1 κσ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- ψαρονέφρι 4 τμχ
Η σάλτσα Αγιωργίτικο που δημιούργησα παρέα με τον αγαπημένο μου συνεργάτη, chef Μανώλη Μαυριγιαννάκη του Point A Bar & Restaurant,... Η σάλτσα Αγιωργίτικο που δημιούργησα παρέα με τον αγαπημένο μου συνεργάτη, chef Μανώλη Μαυριγιαννάκη του Point A Bar & Restaurant, στο ξενοδοχείο Ηρώδειο, δεν είναι απλά μια ακόμη ωραία συνταγή του Cucina Caruso. Είναι μια συνταγή-δώρο στη Νεμέα με ένα σημαντικό Όραμα και πολύ συγκεκριμένο Στόχο.
Το όραμά της συνταγής, είναι να ενισχύσει την παρουσία της περιοχής της Νεμέας στον γαστρονομικό χάρτη, που έχει ταυτιστεί με την παραγωγή υπέροχων κρασιών από Αγιωργίτικο, με εναλλακτικό και συμπληρωματικό τρόπο: Μέσα από signature dishes που εκμεταλλεύονται τα γαστρονομικά χαρακτηριστικά του Αγιωργίτικου και έτσι το ζητούν ως συνοδευτικό.
Δηλαδή προτείνω ένα έξυπνο...
Το όραμά της συνταγής, είναι να ενισχύσει την παρουσία της περιοχής της Νεμέας στον γαστρονομικό χάρτη, που έχει ταυτιστεί με την παραγωγή υπέροχων κρασιών από Αγιωργίτικο, με εναλλακτικό και συμπληρωματικό τρόπο: Μέσα από signature dishes που εκμεταλλεύονται τα γαστρονομικά χαρακτηριστικά του Αγιωργίτικου και έτσι το ζητούν ως συνοδευτικό.
Δηλαδή προτείνω ένα έξυπνο...
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr