by admin

00136666

σάλτσα μπεαρνέζ – η βουτυράτη φίλη του εστραγκόν

No ratings yet

 (0)

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια από τις βασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας είναι ικανή να μεταμορφώσει και το πιο απλό ψητό κρέας σε ξεχωριστό πιάτο. Τέλεια συνοδός για τα στέικ και το φιλέτο, είναι η αρωματισμένη με εστραγκόν, βουτυράτη σάλτσα μπεαρνέζ.



Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com

Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Search

Generic filters

Σχετικές συνταγές

Search

Generic filters

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com