by admin

Σάλτσα πάπρικα... ένα γρήγορο συνοδευτικό κρεάτων

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια αλοιφή που στη Θεσσαλονίκη τη χρησιμοποιούμε σαν dip για κρέατα (στις πίτες με σουβλάκια και γύρο) αλλά και για να βουτάμε πατατούλες ψητές ή τηγανιτές. Το εντυπωσιακό είναι ότι στις αυθεντικές Θεσσαλονικιώτικες συνταγές η πάπρικα... δεν έχει πιπεριά ούτε για δείγμα αλλά ούτε και πάπρικα (το μπαχαρικό)!!!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com