145
Υλικά
- ζάχαρη 500 γρ
- μπέκιν πάουντερ 45 γρ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- σιμιγδάλι ψιλό 900 γρ
- σιμιγδάλι χοντρό 300 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζάχαρη 700 γρ
- γλυκόζη 700 γρ
Η συνταγή αυτή είναι πολίτικη αυθεντική πολύ παλιά από έναν θείο μου ζαχαροπλάστη που δυστυχώς δεν είναι πια στη ζωή, άφησε όμως σαν γλυκιά κληρονομιά μια συνταγή από τη Σμύρνη από όπου ήταν και η καταγωγή του. Ελάτε λοιπόν να τη μοιραστούμε όλοι μαζί, είναι η γλυκιά μας παράδοση και δεν πρέπει να χαθεί!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr