212
Υλικά
- σιμιγδάλι χοντρό 500 γρ
- γιαούρτι 500 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- μαγειρική σόδα 2 κφτ κσ
- μαστίχα Χίου 1 κγ
- σησαμέλαιο 4 κσ
- βούτυρο 4 κσ
- ζάχαρη 700 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- ροδόνερο 1 κσ
Κολλάει το στόμα μου μαζί του και δηλώνω πως το σάμαλι είναι το αγαπημένο μου γλυκό. Η σχέση μου μαζί του είναι αιώνια. Έχει βαθιά ιστορία κι έχει γλυκάνει πλήθη ανθρώπων στην Ανατολία και τη λεκάνη της Μεσογείου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr