by admin

Σαμπλέδες :βουτυράτα μπισκότα με την εξελληνισμένη εκδοχή της γαλλικής pâte sablée

5 from 1 vote

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σαμπλεδάκια που λιώνουν στο στόμα σε πολλές εκδοχές : απλά , διπλά, με μαρμελάδα , με σοκολάτα , με τρούφα , με κροκάν!Η ζύμη sablée είναι γαλλικής προέλευσης. Έχει όμως εισχωρήσει στις κουζίνες και τις ζαχαροπλαστικές σχολές όλου του κόσμου. Βουτυράτη και τριφτή είναι ιδανική βάση για τάρτες και δίνει υπέροχα μπισκότα.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Περισσότερες συνταγές: μπισκότα με μαρμελάδα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com