by admin

Σαν παστίτσιο: κανελόνια με κιμά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα να ψήνονται σε 20 λεπτά μέσα, αν υπάρχει αρκετή υγρασία (σάλτσα η και μπεσαμέλ) που να τα περικλύει. Έτσι δεν έχετε τίποτε να φοβηθείτε και ελπίζω πως θα τα δοκιμάσετε, αν όχι τώρα, ίσως από Σεπτέμβρη.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κανελόνια με κιμά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu