Υλικά
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- καρότο 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- λευκό κρασί 120 ml
- βερμούτ 120 ml
- γάλα φρέσκο 100 ml
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ντομάτα 2 τμχ
- χυμός ντομάτας 250 ml
- σκόρδο 1 σκελ
- βασιλικός 5 φύλλα
- πέστο 1 κγ
- βούτυρο αγελάδος 50 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ
- γάλα φρέσκο 500 ml
- αυγά 1 τμχ
- κανελόνια 250 γρ
- μοτσαρέλα 400 γρ
- παρμεζάνα 50 γρ
Πολύς κόσμος το φοβάται το κανελόνι, ότι δεν θα ψηθεί και θα μείνει τραγανό. Τα καινούρια κανελόνια όμως είναι φτιαγμένα να ψήνονται σε 20 λεπτά μέσα, αν υπάρχει αρκετή υγρασία (σάλτσα η και μπεσαμέλ) που να τα περικλύει. Έτσι δεν έχετε τίποτε να φοβηθείτε και ελπίζω πως θα τα δοκιμάσετε, αν όχι τώρα, ίσως από Σεπτέμβρη.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu