230
Υλικά 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά (πολύ κρύα ) 50 γρ. ζάχαρη άχνη 1 στικ βανίλιας Για τέλειο αποτέλεσμα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει και ο κάδος του μίξερ. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στον κάδο του μίξερ. προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη και αρχίζουμε το χτύπημα σε χαμηλή ταχύτητα και σιγά σιγά αυξάνουμε την ταχύτητα. Η σαντιγί θα είναι έτοιμη όταν θα στέκεται. Το πολύ σε δυο λεπτά είναι έτοιμη.
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com