100
Υλικά
- φύλλο Βηρυτού 1 πκτ
- αμύγδαλα 150 γρ
- κανέλα 1 κγ
- βούτυρο 200 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 50 γρ
- ζάχαρη 300 γρ
- μέλι 1 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 3 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Υπέροχο, μυρωδάτο και τραγανό! 1 πακέτο φύλλο Βηρυτού 150 γρ. αμύγδαλα ωμά 1 κ.γ. κοφτό κανέλα ή μίγμα για γλυκά 200 γρ. βούτυρο ανάλατο 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης 200 ml νερό 300 γρ. ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας μέλι 1 ξυλάκι κανέλας 2-3 μοσχοκάρφια φλούδα πορτοκαλιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr