112
Υλικά
- φύλλο Βηρυτού 1 κιλ
- αμύγδαλα 400 γρ
- καρύδια 200 γρ
- κουβερτούρα 400 γρ
- βούτυρο γάλακτος 300 γρ
- βούτυρο γάλακτος 0.5 πκτ
- ζάχαρη 1.5 ποτ
- φαρίνα 3 ποτ
- αυγά 4 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- γάλα φρέσκο 0.5 ποτ
- ζάχαρη 4 ποτ
- λεμόνι 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
Υλικά 1 κιλό φύλο κρούστας τύπου Βυρηττού φρέσκο η την μώβ συσκευασία του Κανάκι(θα χρειαστείτε δυο πακέτα) 400 γραμ.αμύγδαλα με το φλούδι του καβουρδισμένο και χοντροκομμένο 200 γρ.καρύδι χοντροκομμένο 400 γρ.κουβερτούρα τριμμένη 300 γρ.βούτυρο γάλακτος για τα φύλα(εγώ χρησιμοποιώ Lurpak) Κέικ 1/2 πακέτο βούτυρο γάλακτος (125 γρ) 1+1/2 ποτήρι ζάχαρη ...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com