by admin

Σαρλότ σοκολάτας με ρούμι Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

ΥλικάΣαβουαγιάρ 4 ασπράδια αυγών 4 κρόκοι αυγών 80 γρ. ζάχαρη 40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. κακάο 50 γρ. κορν φλάουρ Σιρόπι 250 γρ. νερό 125 γρ. ζάχαρη 40 γρ. ρούμι μαύρο Κρέμα σοκολάτας 250 γρ. κουβερτούρα περίπου 70% κακάο 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη (σαν γιαούρτι)
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Γλυκά ψυγείου
Περισσότερες συνταγές: σαρλότ σοκολάτας
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr