82
Υλικά
- ασπράδι 4 τμχ
- κρόκοι 4 τμχ
- ζάχαρη 80 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 40 γρ
- κακάο 20 γρ
- κορν φλάουρ 50 γρ
- ζάχαρη 125 γρ
- ρούμι 40 γρ
- κουβερτούρα 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- κρέμα γάλακτος 350 γρ
ΥλικάΣαβουαγιάρ 4 ασπράδια αυγών 4 κρόκοι αυγών 80 γρ. ζάχαρη 40 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. κακάο 50 γρ. κορν φλάουρ Σιρόπι 250 γρ. νερό 125 γρ. ζάχαρη 40 γρ. ρούμι μαύρο Κρέμα σοκολάτας 250 γρ. κουβερτούρα περίπου 70% κακάο 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη (σαν γιαούρτι)
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr