63
Υλικά
- αλεύρι χωρίς γλουτένη 1.33 κούπα/ες
- κακάο 0.5 φλ
- στέβια 0.5 φλ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αυγά 2 τμχ
- καρυδέλαιο 0.33 φλ
- γάλα αμυγδάλου 1 φλ
- τυρί κρέμα 250 γρ
- μέλι 1 κσ
- ζάχαρη 4 κσ
- αυγά 1 τμχ
Εύκολο, γρήγορο γευστικό για γιορτές και καθημερινές! Συνδυάζει τη σοκολάτα και τη γεύση του cheesecake. Λίγα μυστικά ακόμα Αυτά τα τρίγωνα “μαφιν” επειδή είναι πιο μεγάλα τα έψησα 23 λεπτά......
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com