by admin

ΣΕΪΧ ΜΟΥΑΛΑ (Şeyh Mualla)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Βράζω τα ρεβίθια για 45' περίπου ή μέχρι να μαλακώσουν καλά. Αλατίζω το νερό στα τελευταία 10'.Αναμειγνύω καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής.Πάστα γλυκιάς πιπεριάς θα βρείτε σε delicatessen. Αν δε βρείτε, μπορείτε να ψήσετε πιπεριές Φλωρίνης και να τις πολτοποιήσετε μαζί με λίγο ξίδι και λίγο ελαιόλαδο.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com