163
Υλικά
Ένας πολύ ωραίος τρόπος για να μαγειρέψουμε τα ξερά φασόλια, είναι να τα κάνουμε βραστά, μαζί με σέσκουλα.
Μαζί με φρέσκο μάραθο, που του παει πολύ, είναι ότι πρέπει για την νηστεία πριν, αλλά και για μετά το πάσχα.Δοκιμάστε τα και θα δείτε πόσο γλυκά γίνονται τα φασόλια.
Μαζί με φρέσκο μάραθο, που του παει πολύ, είναι ότι πρέπει για την νηστεία πριν, αλλά και για μετά το πάσχα.Δοκιμάστε τα και θα δείτε πόσο γλυκά γίνονται τα φασόλια.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com