57
Υλικά
- κοτόπουλο 750 γρ
- κρεμμύδια 3 τμχ
- κουρκουμάς 0.75 κγ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο -
- σκόρδο 8 σκελ
- τζίντζερ 1 τμχ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κύμινο 0.75 κγ
- κόλιαντρο 3 κγ
- πιπεριές κόκκινες 4 τμχ
- κάρδαμο 0.67 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- καρύδα 0.75 φλ
- παπαρουνόσπορος 1.5 κγ
- μαύρο πιπέρι 0.5 κγ
Η σεζόν αυτή χαρακτηρίζεται από μια "ινδομανία" στις μαγειρικές μας επιλογές! Έχουμε φτιάξει πολλά ινδικά πιάτα και με κάθε πιάτο που δοκιμάζουμε μπαίνουμε στον πειρασμό να φτιάξουμε κι άλλα, γιατί οι γεύσεις είναι πραγματικά ανεπανάληπτες! Όπως και το σημερινό μας πιάτο από τη μεγάλη επαρχία Μαχαράστρα της δυτικής και κεντρικής Ινδίας με πλούσια γεύση από καρύδα και μπαχαρικά.
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.gr