165
Υλικά
- κοκκινόψαρο 2 -
- μπακαλιαράκια 2 κιλ
- λάδι 0.5 κούπα/ες
- πατάτες 4 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- καρότο 4 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Πρόκειται για ένα καθαρά θαλασσινό πιάτο, μια σούπα που έφτιαχναν οι ψαράδες στα καϊκια, με ψαράκια πατάτες και ότι άλλο είχαν. Και επειδή η ποικιλία των ψαριών που έβαζαν ήταν μεγάλη, και και τα ψάρια ολόφρεσκα έκαναν μια πεντανόστιμη θαλασσινή σούπα την κακαβιά.
Εάν χρησιμοποιήσετε διάφορα ψάρια, το φαγητό σας θα γίνει αφάνταστα νόστιμο.
Εγώ είχα μόνο κοκκινόψαρα και μπακαλιαράκια, αλλά έγινε πολύ νόστιμη, και η δική μου κακαβιά. Ας την φτιάξουμε λοιπόν.
Εάν χρησιμοποιήσετε διάφορα ψάρια, το φαγητό σας θα γίνει αφάνταστα νόστιμο.
Εγώ είχα μόνο κοκκινόψαρα και μπακαλιαράκια, αλλά έγινε πολύ νόστιμη, και η δική μου κακαβιά. Ας την φτιάξουμε λοιπόν.
Υλικά
2 κοκκινόψαρα και 2 μπακαλιαράκια,
(αν έχετε κι άλλα ψάρια τόσο το καλύτερο θα βγάλουν περισσότερο και πιο νόστιμο ζουμάκι)
1/2 κούπα λάδι
4 πατάτες...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com