90
Υλικά
- γάλα 3 φλ
- ζάχαρη 6 κσ
- σιμιγδάλι ψιλό 0.5 φλ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- ασπράδι 2 τμχ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- φράουλες 400 γρ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3 φλ. τσ. γάλα 6 κ. σούπας ζάχαρη 1/2 φλ. τσ. ψιλό σιμιγδάλι 1 κ. σούπας φρέσκο βούτυρο 1 βανίλια το ξύσμα από ένα λεμόνι ελάχιστο αλάτι (στη μύτη από κ. γλ.) 2 ασπράδια αβγών 1/2 φλ. τσ. αμύγδαλα, ασπρισμένα κι αλεσμένα πολύ καλά 400 γρ. περίπου φράουλες (250 γρ. πολτοποιημένες και τις υπόλοιπες ολόκληρες για το στόλισμα) ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ σως φράουλας μερικά αμύγδαλα ασπρισμένα και ψημένα στο φούρνο
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr