37
Υλικά
- αμύγδαλα 250 γρ
- βούτυρο αιγοπρόβειο 500 γρ
- αλεύρι μαλακό 1 κιλ
- κονιάκ 1 σφην
- αυγά 1 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- ζάχαρη άχνη 1 κιλ
Οι κουραμπιέδες...απλά. 250 γραμμαρια αμυγδαλόψιχα (όχι απαραίτητα ασπρισμένη) 500 γραμμάρια βούτυρο αιγοπρόβειο 1 κιλό αλεύρι μαλακό μισό ποτήρι ζαχαρη άχνη για μέσα 1 σφηνάκι κονιάκ 1 αυγό 2 βανίλιες 1 κιλό άχνη για πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr