74
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- πραλίνα φουντουκιού 400 γρ
- μερέντα 400 γρ
- ζάχαρη 0.67 φλ
- λεμόνι 1 τμχ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- χυμός λεμονιού 1 κγ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 14-16 τεμάχια) 1 φύλλο σφολιάτας 400 γρ. κρέμα σοκολάτας με πραλίνα φουντουκιού (οποιαδήποτε μάρκα - τύπου μερέντας) ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ 1 φλ. τσ. νερό 2/3 φλ. τσ. ζάχαρη 1 φλούδα λεμονιού 1 μικρό ξυλάκι κανέλας 1 κ. γλ.φρέσκος χυμός λεμονιού Φούρνος προθερμασμένος στους 200οC
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr