246
Υλικά
- φαρίνα 400 γρ
- ελαιόλαδο 200 ml
- σπορέλαιο 200 ml
- λευκό κρασί 100 ml
- χυμός πορτοκαλιού 50 ml
- καστανή ζάχαρη 2 κσ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- χουρμάδες 8 τμχ
- πορτοκάλι γλυκό 3 κσ
- καρύδια 100 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- κανέλα 1 κγ
Κλασικά νηστίσιμα γλυκάκια, ετοιμάζονται πανεύκολα και καταναλώνονται
ταχύτατα!
ταχύτατα!
Η γέμιση τα κάνει νοστιμότατα και ξεχωριστά. Το μόνο που πρέπει να
προσέξουμε είναι να μην βάλουμε σιρόπι ή αρκετή μαρμελάδα στη γέμιση και
μαλακώσει η τραγανή και μπισκοτένια ζύμη. Δοκιμάστε τα!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com